یازده مهارت کوچینگ مربی توسعه فردی، نمونه یک جلسه کوچینگ

چگونه مربی توسعه فردی شویم؟

مربی توسعه فردی باید توانایی لازم برای کمک به افراد برای مقابله با چالش هایی که آنها را به بن بست رسانده داشته باشد و تغییری در زندگی آنها ایجاد کند.

اگر می خواهید به عنوان یک مربی حرفه ای توسعه فردی مشغول به کار شوید و واقعا از کمک کردن به مردم لذت می برید، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

 

مرحله 1: استعداد خود را کشف کنید

در اولین گام باید مطمئن شوید که برای فعالیت به عنوان یک کوچ توسعه فردی حرفه ای، مناسب هستید. آیا دوستان یا آشنایانتان اغلب برای مشاوره به شما مراجعه می کنند یا تمایل دارید به دیگران کمک کنید تا از موانعی که برسرراهشان قرار گرفته با موفقیت عبور کنند؟ اگر پاسخ شما مثبت است می توانید گام بعدی را بردارید.

 

مرحله 2: در یک دوره مربیگری توسعه فردی شرکت کرده و مدرک بگیرید

دوره های کوچینگ توسعه فردی متنوعی به صورت حضوری، ترکیبی یا آنلاین برگزار می شود که برخی از آنها در مراکز آموزشی معتبر برگزار شده و برخی دیگر توسط کوچ های حرفه ای ارائه می شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دوره کوچینگ توسعه فردی می توانید با دکتر اسلامی کوچ تماس بگیرید.

 

مرحله 3: مهارت های یک کوچ حرفه ای توسعه فردی را بیاموزید

به جز آموزش هایی که در دوره کوچینگ به شما داده می شود باید با مطالعه منابع تخصصی و به روز در زمینه مهارت های مربی توسعه فردی اطلاعات خود را افزایش دهید.

 

مرحله 4: به عنوان یک مربی حرفه ای، روش کوچینگ منحصر به فرد خود را مشخص کنید

اگر می خواهید به عنوان کوچ توسعه فردی موفق عمل کنید باید دیدگاه گسترده و الهام بخشی داشته باشید و چشم اندازی در خصوص اینکه قرار است چگونه به افراد کمک کنید را تعیین نمایید. البته این چشم انداز ممکن است با افزایش تجربه شما در زمینه مربیگری و تمرین مهارت های آن تغییر کند.

 

مرحله 5: مشتریان خود را درک کنید و بفهمید که از زندگی واقعاً چه می خواهند

افرادی که نیاز به کوچینگ توسعه فردی پیدا می کنند معمولا به دنبال راه حل هایی برای مشکلات اساسی خود هستند. آنها به راه حل هایی نیاز دارند که به تنهایی نمی توانند پیدا کنند. به عنوان یک مربی، باید راه حل هایی ارائه دهید که عبور از مشکلات را برای آنها تسهیل کند. صحبت کردن و با دقت گوش دادن به مراجعین تان، فرصت مناسبی برای درک یهتر آنها به شما می دهد تا می توانید با آگاهی بیشتری به آنها مشورت دهید.

 

مرحله 6: برای شروع حرفه مربیگری توسعه فردی، برنامه ریزی کنید

هرکسی که می‌خواهد کوچ توسعه فردی شود، ابتدا باید بداند که خودش چگونه قرار است در این راه موفق شود انتظار شما از درآمدی که می توانید در ابتدای راه کسب کنید نباید چندان زیاد باشد. اما به هر حال باید توقعات خود را بررسی کنید و ببینید آیا حرفه مربیگری توسعه فردی می تواند  فرصتی برای رسیدن به جایگاه ایده آل تان در زندگی باشد یا خیر..

 

مرحله 7: کسب و کار کوچینگ توسعه فردی را راه اندازی کنید

برای شروع نیاز به یک دفتر کار کوچک دارید که بتوانید جلسات مشاوره را برگزار کنید. اگر می خواهید سریعتر به شهرت برسید می توانید یک سایت اینترنتی طراحی کرده و توضیحاتی درباره خود بدهید. همچنین می توانید در اینستاگرام به تبلیغ شغل کوچینگ بپردازید و برای خودتان مشتری جذب کنید.

 

مرحله 8: دوره های آموزشی کوچینگ توسعه فردی برکزار کنید

یک گام مهم در برنامه فروش و بازاریابی شما برگزاری دوره های آموزشی کوچینگ زندگی است که در آن راه حل هایی را برای مشکلات عمومی که بیشتر افراد در زندگی با آن دست و پنجه نرم می کنند، ارائه می دهید. با تشریح واضح راه حل ها به افراد در حل مشکلات شان کمک می‌کنید، و به آنها نشان می‌دهید که چطور می توانند از راهنمایی های شما استفاده کنند.

 

مرحله 9: فعالیت های آنلاین خود را برای رسیدن به موفقیت بیشتر افزایش دهید

یکی از بهترین روش ها برای پیشرفت به عنوان مربی توسعه فردی، فعالیت در شبکه های اجتماعی است. شما می توانید با ارائه نکات آموزشی و راه های رسیدن به موفقیت در زندگی، مخاطبین زیادی را جذب کنید. زمانیکه آنها به شما اعتماد کنند، برای دریافت مشاوره از شما کمک خواهند گرفت و درامد شما افزایش خواهد یافت.

 

مرحله 10: بازاریابی را شروع کنید و برای جذب مشتری از استراتژی های مناسب بهره ببرید.

راه های متعدد و خلاقانه ای برای بازاریابی کسب و کار جدید کوچینگ توسعه فردی وجود دارد. می‌توانید از روش های رایگان مانند انتشار پست و استوری در رسانه‌های اجتماعی و تبلیغات شفاهی شروع کنید. تصمیم گیری در مورد روش تبلیغاتی خاصی که استفاده می کنید بستگی زیادی به بودجه شما دارد، روش های دیگری مانند پخش کردن تراکت یا چاپ بنرهای تبلیغاتی نیز می تواند شما را به شهرت برساند.

 

وظایف مربی توسعه فردی دقیقا چیست؟

کوچ زندگی به افراد کمک می کند تا مشکلات شان را پست سر گذاشته و به جلو حرکت کنند. یک مربی زندگی به مشتریان خود کمک می کند تا برای رسیدن به اهداف خود از موانع عبور کرده و در نتیجه از زندگی خود رضایت بیشتری داشته باشند.

 

آیا هر کسی می تواند کوچ توسعه فردی باشد؟

هر فردی که مهارت های لازم برای برقراری ارتباط با دیگران و راهنمایی آنها را داشته باشد می تواند در این شغل فعالیت کند. مهمترین مهارت های یک کوچ شامل گوش دادن فعال، پرسشگری قدرتمند و توانایی رمزگشایی ارتباطات غیرکلامی است.

 

آیا برای فعالیت در حوزه کوچینگ نیاز به مدرک دارید؟

برای اینکه یک کوچ موفق باشید نیازی به مدرک ندارید. هیچ مقرراتی در مورد فعالیت به عنوان مربی توسعه فردی وجود ندارد، بنابراین هیچ مدرکی الزامی نیست. با این حال داشتن مدرک موجب می شود مراجعین اعتماد بیشتری به شما داشته باشند و از مهارت ها و تخصص شما مطمئن شوند.

 

چقدر طول می کشد تا یک کوچ حرفه ای شوید؟

به طور متوسط ​​یک مربی توسعه فردی حدود شش ماه تا یک سال فعالیت کرده و تجربه کسب می کند تا به موفقیت در حرفه خود دست یابد. بخشی از مسیر تبدیل شدن به یک کوچ حرفه ای، یادگیری مهارت های مربیگری و تمرین کوچینگ با دیگران است.

2 پاسخ به “چگونه مربی توسعه فردی شویم؟”

  1. فاطمه محمدبیگی گفت:

    سلام من خیلی مایلم در چنین دوره ای شرکت کنم و بقول خودتون مدرکی که اعتماد اولیا و مراجعین رو در مرکزمون بیشتر جلب کنه نیاز دارم

  2. سارا عباسی گفت:

    سلام سپاس توضیحات شما چراغ راهنما بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.