برنامه کوچینگ توسعه سازمانی

چگونه یک برنامه کوچینگ برای توسعه سازمانی ایجاد کنیم؟

برنامه کوچینگ توسعه سازمانی با آموزش یا نوع کوچینگی که مدیران به کارمندان ارائه می دهند متفاوت است. برنامه های کوچینگ توسط مربی توسعه سازمانی حرفه‌ای تهیه می شود که روی کارایی تک تک کارمندان یا گروه‌هایی از کارمندان تاثیر گذاشته و به آنها کمک می کند تا نقاط قوت و ضعف خود را درک کرده، اهداف شان را روشن کنند و بینشی در مورد اینکه چگونه باورها و انگیزه‌هایشان می تواند سازمان را به اهدافش برساند، به دست آورند. کوچ توسعه سازمانی همچنین به افراد کمک می‌کنند تا درک کنند که سازمانشان چگونه موفقیت را تعریف می‌کند و از آنها در نقشی که به عهده گرفته اند، چه انتظاراتی دارد.

بهترین برنامه کوچینگ توسعه سازمانی، ذهنیت ها و مهارت های کارمندان، مدیران و تیم ها را به گونه ای توسعه می دهد که با نیازهای سازمان هماهنگ باشد. هنگامی که این کار را در یکسازمان بزرگ انجام می دهید، تحول شگرفی ایجاد می شود که سازمان را به سمت رشد و توسعه پایدار هدایت می کند.

 

5 عامل اصلی کوچینگ برای تهبه برنامه کوچینگ توسعه سازمانی

برای دستیابی به تحول، نیاز به برنامه کوچینگ توسعه سازمانی دارید که شامل عناصر زیر باشد:

 

دیدگاه بیرونی در برنامه کوچینگ توسعه سازمانی

برنامه کوچینگ توسعه سازمانی باید با یک دیدگاه بیرونی شروع شود که شامل هرآنچیزی است که سازمان برای دستیابی به اهداف تجاری خود نیاز دارد. دیدگاه بیرونی باید هم در سطح شرکت و هم در سطح فردی در نظر گرفته شود. شناسایی شایستگی‌ها، ویژگی‌ها و محرک‌های اصلی در جهت رسیدن به موفقیت، برای برنامه کوچینگ توسعه سازمانی ضروری است.

بینش درون به بیرون

هنگامی که قابلیت‌ها و ویژگی های اصلی را مشخص کردید، یک ارزیابی جامع می‌تواند درک عمیقی از کل کارکنان – درون به بیرون – به مربی توسعه سازمانی بدهد. این ارزیابی به مربی کمک می کند تا نیازهای خاص هر کارمند یا هر تیم را شناسایی کند، سپس برنامه کوچینگ توسعه سازمانی را به نحوی تهیه کند که آنها را به بهترین جهت هدایت کند تا عملکرد و تغییرات رفتاری مورد نیاز را اعمال کرده و برای رسد و توسعه سازمان موثر واقع شوند.

 

ارزیابی مدیران

کوچینگ نباید یک رویکرد واحد و مختص کوچینگ کارکنان باشد. کوچ توسعه سازمانی باید مدیران ارشد را نیز ارزیابی کند.

یک مربی حرفه ای باید بتواند برنامه‌های یادگیری شخصی‌سازی شده‌ را که حول اهداف کل سازمان و چالش‌های مربوط به آن، ایجاد شده براساس توانمندی کارکنان و مدیران ارائه دهد.

 

برقراری رابطه با کیفیت در برنامه کوچینگ توسعه سازمانی

علیرغم پیشرفت‌ در فناوری، همچنان یکی از اصول کوچینگ توسعه سازمانی برقراری رابط صحیح بین مربی و کارکنان و مدیران سازمان است. کیفیت این رابطه، باعث تغییر رفتار می شود.

در برخی از سطوح سازمان، ممکن است مربی توسعه سازمانی به تجربه بیشتری نیاز راشته باشد و باید این تجربه را از طریق برقراری ارتباط با کارمندان و مدیران بدست آورد.

مثلا ممکن است یک کوچ، تجربه کافی در یک صنعت خاص یا عملکرد تجاری، نداشته باشد، او باید با انجام مصاحبه های مختلف به دنبال یافتن تطابق مناسب بین برنامه کوچینگ توسعه سازمانی و عملکرد کارکنان و مدیران باشد.

 

بازخورد مداوم

وقتی برنامه کوچینگ توسعه سازمانی را در سراسر سازمان اجرا می کنید، گرفتن بازخورد اهمیت بیشتری پیدا می کند. برلی دریافت بازخورد باید در برنامه کوچینگ، KPI ها را از قبل مشخص کنید و با اجرای مجدد ارزیابی ها یا جمع آوری بازخورد در مورد عملکرد شغلی و پیشرفت سازمان، تغییر این شاخص ها را پیگیری کنید. هنگامی که به طور کلی به ارزیابی شاخص ها نگاه می کنید، می توانید برنامه کوچینگ را ارتقا داده و بهبود بخشید.

 

کوچ چگونه می تواند برای توسعه سازمانی، برنامه ریزی کند؟

تفاوتی ندارد که یک سازمان ده ها یا صدها کارمند داشته باشدگ هر یک از اعضای تیم می تواند از برنامه کوچینگ سازمانی بهره مند شود و به سازمان کمک کند تا به جایی که می خواهد برسد.

کوچ توسعه سازمانی باید خدمات کوچینگ متنوعی را ارائه دهد، که هر کدام به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با نقش‌ها و مسئولیت‌های مختلف برای هر شغل مطابقت داشته باشند، در حالی که همچنان به هدف کلی سازمان مرتبط هستند. به طور خاص، انواع برنامه های کوچینگ که به رشد سازمان کمک می کنند، عبارتند از:

 

برنامه کوچینگ اجرایی در سطح مدیریت

نقش مدیران در توسعه سازمان غیرقابل انکار است با این حال به دلیل انزوای ذاتی که آنها در سطح شغلی خود دارند، مربی توسعه سازمانی با محدودیت هایی برای ارائه برنامه کوچینگ اجرایی در سطح مدیریت مواجه می شود.

اما برای ایجاد تغییرات مثبت در جهت دستیابی سازمان به اهدافش، مدیران باید فضای قابل اعتمادی برای آزمایش ایده‌ها و نظریه‌ها ایجاد کنند و به کوچ اجازه دهند چالش‌های موجود را به راحتی با آنها مطرح کرده و آنها را با افکار، مفاهیم و فرآیندهای جدید آشنا کند تا بتوانند برنامه کوچینگ را در سطح مدیریت اجرایی به خوبی پیش ببرند.

مدیران بزرگ فقط به دلیل داشتن مهارت های فنی، عملیاتی و مالی به موفقیت نرسیده اند. بلکه با پیش بینی چالش ها، در نظر گرفتن راه حل ها و تعیین بهترین مسیر توسعه، سازمان ها و تیم ها را با موفقیت در فراز و نشیب ها هدایت می کنند.

برنامه کوچینگ به مدیران کمک می کند تا احتمالات و چالش های بالقوه را در این مسیر کشف کنند.

 

برنامه کوچینگ شغلی برای توسعه سازمانی

بهترین کارمندان شما فقط نمی خواهند یک شغل منفعلانه داشته باشند بلکه آنها خواهان شغلی در سازمانی هستند که فرصت های جدید پیش روی آنها قرار می دهد و از پیشرفتشان حمایت می کند.

برنامه کوچینگ حرفه ای علاوه بر رشد سازمان در مسیر اهداف خود، به کارمندان نشان می دهد که چگونه در این مسیر به پیشرفت شغلی دست خواهند یافت و از آنها حمایت و پشتیبانی می کند.

 

 

به دنبال خدمات با کیفیت کوچینگ توسعه سازمانی هستید؟

کارکنان و مدیران سازمان ها می توانند از برنامه های کوچینگ توسعه سازمانی ارائه شده توسط دکتر پرستور اسلامی کوچ بهره مند شوند و در جهت رشد و توسعه پایدار گام بردارند.

مجموعه برنامه‌ها و خدمات ارائه شده توسط این کوچ حرفه ای به گونه‌ای است که بر اساس نیازها و اهداف هر سازمان طراحی می شود.

برای دریافت خدمات با کیفیت کوچینگ توسعه سازمانی، همین امروز با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.