معرفی بهترین کتاب های کوچینگ سازمانی از زبان دکتر پرستو اسلامی کوچ

معرفی بهترین کتاب های کوچینگ سازمانی از زبان دکتر اسلامی کوچ

کتاب‌ کوچینگ مجموعه آثاری غیر داستانی هستند که به رهبران آموزش می‌دهند که چگونه به افراد و گروه ‌ها راهنمایی و الهام ببخشند.

این کتاب ها موضوعاتی مانند پرسیدن سوالات عملی و علمی، ارائه بازخورد و ایجاد انگیزه در تیم ها را پوشش می دهند؛ هدف از این کارها کمک به رهبران برای ارائه راهنمایی بهتر و بهبود عملکرد کارکنان آن سازمان است.

لیست کتاب های راهنمای کوچینگ زیر مجموعه ای از کتاب های مدیریت و کتاب های رهبری هستند که شبیه کتاب های انگیزشی و کتاب های مربیگری هستند.

لیست مجموعه های کتاب کوچینگ شامل:

– کتاب های مربیگری رهبری

– کتاب های مربیگری کسب و کار

– کتاب های مربیگری برای مدیران

– کتاب های مربیگری برای مبتدیان

 

کتاب کوچینگ چیست؟

 

کتاب‌های کوچینگ راهنماهایی هستند که به رهبران آموزش می‌دهند که چگونه به کارمندان در یادگیری و رشد کمک کنند؛ این کتاب ها به موضوعاتی مانند انگیزش، برنامه ریزی توسعه شخصی و سازمانی، گوش دادن فعال و پرسش های سازنده می پردازند.

 

لیست کتاب های کوچینگ مورد تایید دکتر پرستو اسلامی کوچ

 

در این بخش فهرستی از کتاب‌ هایی که برای بهبود مهارت‌ های مربیگری برای حمایت بهتر از رشد کارکنان هستند وجود دارد.

کتاب کوچینگ عادت مربیگری (اثر مایکل بانگای استانیر):

کمتر صحبت کنید، بیشتر بپرسید و راهی را که برای همیشه رهبری می کنید تغییر دهید.

به گفته دکتر پرستو اسلامی کوچ، کتاب عادت مربیگری یکی از بهترین و مناسب ترین کتاب های مربیگری برای مدیران در سازمان ها است.

این کتاب کوچینگ، راهنمایی است که به رهبران نشان می‌دهد که چگونه در روال‌های معمول خود با کوچینگ کار کنند تا این عمل به غریزه و عادت تبدیل شود؛ این کتاب هفت نوع سوالات کلیدی از کوچینگ را بازگو می‌کند که مکالمات دقیقی را ایجاد می‌کند تا عملکرد را بهبود ‌بخشد.

مایکل بانگای از این توصیه‌ها با تحقیقات علمی و تجاری بیان می‌کند، اما لحن کتاب ساده، روان و لذت‌بخش است.

عادت مربیگری نشان می‌دهد که چگونه می‌توان کوچینگ را ماهیت دوم کرد و از کارکنان پشتیبانی مستمر و دائم کرد.

 

 

مربیگری برای عملکرد (اثر مارسیا رینولدز):

اصول و تمرین مربیگری و رهبری

Coaching for Performance یکی از برترین کتاب های کوچینگ کسب و کار در حوزه سازمانی است؛ این کتاب تاکتیک‌ها و بهترین شیوه‌ها را برای وادار کردن مربیان به انجام بهترین کارشان ارائه می‌کند. این کتاب نکاتی را در مورد ایجاد فرهنگ عملکرد، هدایت عملکرد تیم و تبدیل فرآیند به یک مشارکت ارائه می‌دهند.

 

قلب مربیگری متمرکز بر لیزر ( اثر ماریون فرانکلین):

رویکردی انقلابی برای کوچینگ استادانه

HeART of Laser-Focused Coaching روشی را برای کوچینگ هدفمندتر ارائه می دهد؛ این تکنیک‌ها به مدیران کمک می‌کنند تا مسائل مهم را شناسایی کرده و در آنها دقت کنند و نیازهای مربیان را به طور مؤثرتری برآورده کنند.

این کتاب نکاتی را در مورد خواندن افراد، انتخاب نشانه‌های مکالمه ظریف و شناخت الگوها ارائه می‌دهد. این کتاب راه‌هایی را برای ساختار سؤالات و برقراری ارتباط برای رسیدن به هسته اصلی موضوعات پیشنهاد می‌کند و همچنین راه‌هایی را برای غلبه بر چالش‌ها ارائه می‌کند.

 

کتاب کوچینگ فعال (اثر کارن کیمسی هاوس، هنری کیمسی هاوس و همکاران):

چارچوبی برای مکالمات متحول کننده در محل کسب و کار و زندگی

Co-Active Coaching یکی از مفید ترین کتاب های کوچینگ برای مبتدیان است؛ این کتاب اصول مربیگری را تجزیه می‌کند و مدل‌هایی برای گفتگوهای سازنده و ایجاد روابط قوی ارائه می‌دهد.

این کتاب نکاتی در مورد گوش دادن فعال، مردم خوانی و تعامل عمیق ارائه می دهد و به خوانندگان نشان می دهد که چگونه اصول مربیگری خوب را در عمل ترکیب کنند.

Co-Active Coaching به عنوان یک کتاب راهنما عمل می کند که به نکات کلیدی راهنمایی کارکنان می پردازد و پایه ای محکم برای رهبران جدید ایجاد می کند.

 

کتاب کوچینگ اثر مربیگری ( اثر بیل اکستروم و سارا ویرث):

آنچه که رهبران بزرگ برای افزایش فروش، افزایش عملکرد و حفظ رشد انجام می دهند.

The Coaching Effect یکی از پرکاربرد ترین و مفید ترین کتاب های کوچینگ رهبری است؛ نویسندگان این کتاب سال‌ها را صرف مطالعه هزاران تعامل در محل کارها کردند و یافته‌های آن تحقیق را در این راهنما منتقل کردند. این کتاب ویژگی ها و رفتارهای مشترک مربیان بزرگ را شناسایی می کند، به عنوان مثال جلسات منظم و برنامه ریزی حرفه ای جامع.

متن این کتاب به خوانندگان توصیه می کند که چگونه از این نمونه ها پیروی کنند، و در پایان یک فرآیند چهار مرحله ای برای کمک به چارچوب و هدایت سفر توسعه ارائه می شود.

 

تله نصیحت (اثری از مایکل بانگای استانیر):

فروتن باشید، کنجکاو بمانید و راه هدایت خود را برای همیشه تغییر دهید.

The Advice Trap یکی دیگر از کتاب های بانگری است که نشان می دهد کوچینگ به همان اندازه گوش دادن نیز به کارگردانی نیاز دارد؛ این کتاب مدیران را تشویق می‌کند که بر غریزه توصیه‌های فوری غلبه کنند و در عوض سوالات متفکرانه بپرسند تا اطلاعات بیشتری جمع‌آوری کنند و به کارمندان کمک کنند تا به راه‌ حل خود برسند.

این کتاب راهنما به مربیان کمک می کند تا بررسی کنند که آیا به اعضای تیم بیش از حد مشاوره می دهند یا خیر و تغییرات پایدار در این رفتارها ایجاد کنند. این کتاب یک جعبه ابزار کاربردی برای مربیگری موثرتر، همراه با نکات و توصیه های عملی ارائه می دهد.

 

چرا باید به کتاب کوچینگ مراجعه کنیم؟

 

با توجه به کتاب هایی که از زبان دکتر پرستو اسلامی کوچ معرفی شدند، شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا باید کتاب های کوچینگ را مطالعه کنید؛ شما باید کتاب های مربیگری را بخوانید تا مهارت های اساسی رهبری، آموزش و توسعه را بیاموزید؛ این کتاب ها می توانند میانبری برای درک بهترین شیوه ها باشند و به شما کمک کنند از اشتباهات وقت گیر و انرژی بر جلوگیری کنید.

 

کلام آخر

 

کتاب‌های کوچینگ به رهبران و مدیران یاد می‌دهند که چگونه بر کارمندان سازمان خود تأثیر بگذارند و مهارت‌های مورد نیاز برای موفقیت در دنیای حرفه‌ای را القا کنند.

این کتاب های راهنما می‌توانند به مربیان کمک کنند تا بر روی شغل و زندگی همکاران با تجربه‌ی کمتر تأثیر بگذارند، که یکی از بخش‌های سودمند فرآیند کوچینگ است.

شما همچنین می‌توانید با مراجعه به وب سایت دکتر پرستو اسلامی کوچ، مشاوره در زمینه توسعه سازمانی و فردی دریافت کنید.

 

منبع

 

https://teambuilding.com/blog/coaching-books

یک پاسخ به “معرفی بهترین کتاب های کوچینگ سازمانی از زبان دکتر اسلامی کوچ”

  1. […] سازمانی به ترکیبی از ویژگی‌ها، مهارت‌ها و قضاوت‌های حرفه ای می‌گویند […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.