بوف کوچینگ چیست و چرا برای پرورش کودکان مهم است؟

10    بوف کوچینگ

بوف کوچینگ یک بسته آموزشی خودآموز برای کودکان ۷ تا ۹ سال است که توسط موسسه آموزشی صفر تا صد طراحی شده است. این بسته آموزشی مبتکرانه کاملا طبق استانداردهای روز دنیا تهیه شده و توانسته از آکادمی کوچینگ توسعه فردی M-cideفنلاند، لیسانس مربوطه را دریافت کند.

 

هدف از طراحی بسته بوف کوچینگ چیست؟

طراحان بوف کوچینگ توانسته اند با یک روش تعاملی به کودکان آموزش دهند تا با کاراکترهای این بسته آموزشی همراه شود و بتواند با ایجاد چالش های گام به گام روی عادت ها و رفتارهای روزمره خود، آنها را ارزیابی کند.

کودکانی که از پکیج آموزشی بوف کوچ استفاده کنند می‌توانند در آزمون آنلاین آکادمی M-cide فنلاند نیز شرکت کرده و در صورت دریافت امتیاز مورد نظر، یک کواهیناما بین‌المللی دریافت کند.

 

چه کسانی می توانند از بوف کوچ استفاده کنند؟

بوف کوچینگ بسیار انعطاف پذیر است و کودکان می توانند به صورت انفرادی از آموزش های آن استفاده کنند. در عین حال، امکان کار با آن به صورت گروهی در مدارس یا همراه با والدین در منزل نیز وجود دارد.

آموزش های موجود در این بسته مخصوص کودکان ۷ تا ۹ سال و ۹ تا ۱۲ سال است.

اگر یک مربی یا یکی از والدین کودکان را در آموزش های بوف کوچینگ همراهی کند، نتیجه آن بسیار اثربخش تر خواهد بود.

 

کودکان چه مهارت هایی را با بوف کوچینگ یاد می گیرند؟

حفظ سلامت جسمانی: آموزش های مربوط به سلامت بدن در این بسته آموزشی شامل خوردن صبحانه، ورزش کردن، خواب به موقع، نوع مواد غذایی و نوشیدنی های مصرفی، نحوه غذا خوردن، حفظ بهداشت دهان و دندان، استحمام مرتب، مراقبت از مو، ناخن و نحوه لباس پوشیدن می شود.

حفظ سلامت ذهن و روح: با آموزش های بوف کوچینگ، کودکان می توانند احساساتی مانند ترس، استرس، انزوا، وسواس، رویا و کابوس، عدم تمرکر، بیش‌فعالی و اختلال در یادگیری را در خود اصلاح کنند.

یادگیری نظم و برنامه ریزی: برنامه ریزی برای مسافرت، تمیز کردن اتاق، پس‌انداز کردن، درست لباس پوشیدن، جمع و جور کردن وسایل مدرسه، مدیریت زمان و مدیریت مصرف از مهارت های دیگری هستند که به کودکان در این بسته، آموزش داده می شود.

محافظت از محیط زیست : روش های تفکیک زباله، حفاظت از طبیعت، مراقبت و حمایت از حیوانات، صرفه جویی در مصرف انرژی، استفاده از انرژی پاک و کاشت درخت آموزش های کاربردی دیگری هستند که در بوف کوچینگ وجود دارند.

برنامه ریزی برای اوقات فراغت و سرگرمی : برنامه ریزی برای رفت و امد با دوستان و آشنایان، بازی کامپیوتری، مدیریت استفاده از فضای مجازی، مهارت‌آموزی، بازی با خانواده، تلویزیون دیدن، کارهای هنری، بازی‌های فیزیکی جزو اموزش های این بسته آموزشی هستند.

یادگیری روش های مراقبت از خود: آموزش نه گفتن، تقویت اعتماد به نفس، پیش‌گیری از بیماری، خود‌درمانی، مشورت کردن، پیشگیری از آلودگی هوا و مراقبت از خود در برابر بیماری ها در این مجموعه به طور کامل در نظر گرفته شده است.

یادگیری نحوه ارتباط با خانواده و دوستان: با آموزش های بوف کوچینگ، کودکان با روش وقت‌گذرانی، رازداری، مشارکت، احترام، مشورت، انتقاد و از خود گذشتگی آشنا می شوند.

یادگیری روش های خود مدیریتی: مدیریت شادی، غم، خشم، حسادت، تغییر، خویشتن‌داری، وجدان، اعتماد به نفس، عزت‌نفس، انتخاب، تصمیم‌گیری و گوش‌دادن از دیگر آموزش های این دوره است.

 

از چه ابزارهای آموزشی در بسته‌ بوف کوچ استفاده شده است؟

بوف پاکت‌ها: در بسته بوف کوچینگ برای هر بخش آموزشی، یک پاکت وجود دارد که ابزاری در آن قرار گرفته تا کودکان را به صورت عملی در جریان یادگیری قرار بدهند.

روزنگار بوف: یک تقویم در بسته بوف کوچینگ وجود دارد تا کودکان عملکرد و نتیجه خودارزیابی را در آن یادداشت کنند.

بوف‌نویس: یک کتابچه/دفترچه‌ی خودآموز برای راهنمایی کودکان در نظر گرفته شده است.

تست‌های روانشناسی و شخصیت‌شناسی وِیژه کودکان و والدین

مولتی مدیای آموزشی آنلاین : بوف کوچینگ شامل چندین انیمیشن، فیلم، موسیقی و… برای اموزش مهارت ها با روشی سرگرم کننده است

 

5 مزیت بوف کوچینگ برای کودکان

کوچینگ کودکان در مورد رسیدن به موفقیت یا اصلاحات سریع نیست، بلکه تمرکز بر توسعه مستمر در طول زمان است.

 

1. به آنها کمک می کند تا درک کنند که موفقیت ها همیشه مساوی با شادی نیستند

کسب بالاترین نمره آزمون، برنده شدن در یک مسابقه یا کسب مقام اول در بازی ورزشی یک احساس عالی و تجربه ای هیجان انگیز است! اما بوف کوچینگ به کودکان آموزش می دهد که برنده شدن یا اول شدن همیشه مساوی با شاد بودن نیست.

 

2. یاد می گیرند که احساسات و تجربیات آنها دو چیز مجزا هستند

بوف کوچینگ می تواند به کودکان (و شما به عنوان والدین) کمک کند تا علت بروز احساسات را کشف کرده و آنها را از تجربیاتشان جدا کند. این می تواند به ویژه در صورتی مفید باشد که مثلاً در یک مسابقه شکست بخورند یا نمره پایینی بگیرند.

 

3. به آنها در برقراری تعادل در زندگی کمک می کند

وقتی کودکان در یک زمینه مهارت نشان می دهند، می توان به راحتی ان را پرورش داد و با تمرکز کامل آنها را تشویق کرد که روی آن مهارت تمرکز کنند. این مهارت می تواند یک ورزش یا ساز موسیقی یا سرگرمی های دیگر باشد. اما پیشرفت در این نهارت نباید روی جنبه های دیگر یادگیری آنها مثل دروس مدرسه تاثیر بگذارد. بوف کوچینگ برقراری تعادل بین این مهارت ها را به آنها یاد می دهد.

 

4. تمرکز خود را بر ساختن شخصیت های قابل احترام حفظ می کنند

بوف کوچینگ می تواند به کودکان کمک کند تا یاد بگیرند که واقعاً چه چیزی باعث خوشحالی آنها می شود که بیشتر به سخت تلاش کردن، رسیدن به بهترین ها و غلبه بر موانع بستگی دارد.

 

اگر آرزوی شما این است که این ویژگی ها را به کودکان خود آموزش دهید، می توانید برای مشاوره کوچینگ کودکان با دکتر مرستو اسلامی کوچ تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.